Χαλαρώστε, εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας και απολαύστε ένα ταξίδι αναζωογόνησης στον κόσμο της απόλυτης ομορφιάς. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με πολυτελή βραβευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Τα προϊόντα Paul Mitchell αποτελούν ένα συνδυασμό ποιοτικών συστατικών και τελευταίας τεχνολογίας που εγγυούνται μέγιστη απόδοση και σίγουρα αποτελέσματα. Τολμήστε και χαρίστε στα μαλλιά σας αυτό που τους αξίζει!

Πρωτοποριακές Θεραπείες Μαλλιών

Τα μαλλιά μας είναι βασικό κομμάτι της ομορφιά μας, ειδικά οι σύγχρονες γυναίκες αλλά και οι άντρες όλο και περισσότερο, βασίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση σε μεγάλο βαθμό στα μαλλιά τους. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια τα μαλλιά να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από παλαιότερα καθώς το 80% των ανθρώπων όλων των ηλικιών εφαρμόζουν διάφορες τεχνικές βαφής, ξανοίγματος, αλλαγής της υφής και της φόρμας των μαλλιών τους. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν το τριχωτό μας, καιρικές συνθήκες, διατροφή, προϊόντα styling καταλαβαίνουμε ότι η φροντίδα τους είναι πλέον απαραίτητη. Ως επαγγελματίες κομμωτές στο χώρο μας προσπαθούμε να ενημερώνουμε αλλά και να εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας για τις θεραπείες των μαλλιών και για τον τρόπο που πρέπει να χειριζόμαστε τα μαλλιά μας ώστε να είναι πάντα υγιή. Υγιή μαλλιά = Όμορφα μαλλιά. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα θεραπειών τις οποίες προσφέρουμε στις καλύτερες δυνατόν τιμές της αγοράς για να μπορούν όλοι να επωφεληθούν και να τις εφαρμόσουν στα μαλλιά τους.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Αποτελείται από:

 1. 70-80 % Πρωτεΐνη – Κερατίνη
  Δίνει στην τρίχα ενέργεια, ενυδάτωση, αυτό που λέμε “σώμα”.
 2. 10-15 % Νερό
  Δίνει ενυδάτωση και ελαστικότητα.
 3. Λιπίδια 3-6 %
  Δίνουν ελαστικότητα και συνδέουν τις πρωτεϊνικές αλυσίδες της τρίχας
 4. Υδατάνθρακες 0,1-0,05 %
  Δίνουν ενέργεια και θρέψη
 5. Αμινοξέα 0,3-0,6 %
  Υπάρχουν 22 διαφορετικά είδη. Τα 19 από αυτά υπάρχουν στα μαλλιά μας και δημιουργούν τις πρωτεϊνικές αλυσίδες.
 6. Μελανίνη 0,1 %
  Δίνει το αρχικό χρώμα των μαλλιών μας

Όλα αυτά βρίσκονται στο φλοιό της τρίχας που είναι το μεσαίο τμήμα της τρίχας. Το εξωτερικό είναι τα λέπια και έχουμε περίπου 6-10 στρώσεις λεπιών τα οποία καταστρέφονται πρώτα από τις διάφορες τεχνικές και το κακό styling. Και τέλος στο εσωτερικό είναι ο μυελός.

Οι θεραπείες μαλλιών χωρίζονται σε ενυδάτωσης και αναδόμησης.

Οι περισσότερες μάσκες του εμπορίου είναι ενυδάτωσης με μικρή όμως περιεκτικότητα των βασικών συστατικών που έχουν ανάγκη τα μαλλιά μας (ειδικά τα βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά). Περιέχουν κυρίως μαλακτικά συστατικά όμως μαλακά μαλλιά δεν είναι πάντα γερά μαλλιά. Αντίθετα οι επαγγελματικές σειρές είναι εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ MCH HAIR IDOLS

KRYSTAL LAMINATION TREATMENT - BES

MAKE YOUR HAIR SHINE AS KRYSTAL

Τι είναι το KRYSTAL LAMINATION
Η πλαστικοποίηση των μαλλιών είναι μια καλλυντική θεραπεία ικανή να μεταμορφώσει τα θαμπά στρεσαρισμένα, ξηρά και αποδυναμωμένα μαλλιά σε υγιή, συμπαγή και λαμπερά μαλλιά.
Η ίνα της τρίχας αναγεννιέται, ενυδατώνεται, τυλίγεται σε μια προστατευτική μεμβράνη που υποστηρίζει και μονώνει τα μαλλιά.
Λαμβάνεται ένα αποτέλεσμα λείο γυαλιστερό σαν καθρέπτηςπου ενισχύειτα χρώματα και τις αντανακλάσεις των μαλλιών, δίνοντας μια πιο υγιή εμφάνιση και μια βελούδινη πινελιά.

ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Η γυαλάδα δεν επηρεάζει τη δομή και την εσωτερική διαμόρφωση της τρίχας, αλλά δρα πλήρως στην εξωτερική επιδερμίδα, δηλαδή στο τμήμα που υπόκειται περισσότερο αλλοίωση και φθορά που προκαλείται από χημικό, φυσικό και περιβαλλοντικό στρές

COMMENT CELA FONCTIONNE T- IL?

ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Η θεραπεία με πλαστικοποίηση κρυστάλλου ασκεί τη δράση της μέσω:
ΛΑΔΙ AMAZONIAN BURITI
Το Buriti είναι φυσικά πλούσιο σε βήτα καροτίνη (είκοσι φορές πιο πλούσιο από τα καρότα). Η παρουσία του ισχυρού αντιοξειδωτικού είναι σε θέση να προστατεύει τα μαλλιά από οξειδωτική βλάβη χάρη στην ικανότητά του να απορροφά τις υπεριώδεις και τις ελεύθερες ρίζες.
Εκχυλίζεται μηχανικά ψυχρά χωρίς διαλύτες, από αυθόρμητους καρπούς που έχουν εκχυλιστεί στα δάση της Βραζιλίας, με βιώσιμο τρόπο για τους εργαζόμενους και για τον πλανήτη. Παρθένο, ακατέργαστο, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.

25€


AWAPUHI WILD GINGER - PAUL MITCHELL

ΠΛΗΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 80% ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ, 35% ΛΑΜΨΗ, 67% ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η «ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ» ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ  ΤΟΥ KERATIPLEX™ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ, ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΜΕΝΑ)

 • Το καθημερινό άγχος και το στρες, μπορούν να βλάψουν την τρίχα από την επιδερμίδα μέχρι το φλοιό της. Ίνες κερατίνης ενώνονται με τις πολυπεπτιδικές αλυσίδες εντός του φλοιού της τρίχας - όταν οι αλυσίδες αυτές σπάνε (συνήθως από χημικές εργασίες), η τρίχα γίνεται εύθραυστη και αδύναμη.
 • Το KERATIPLEX™ αποτελεί ένα μείγμα τριών πρωτεϊνών με συγκεκριμένα μοριακά βάρη, που διεισδύουν στο φλοιό, αναδομούν τις σπασμένες αλυσίδες και ενισχύουν την επιδερμίδα της τρίχας
 • Τα μαλλιά φαίνονται πιο υγιή και άμεσα αναδομημένα. Μια μακροχρόνια ασπίδα λειαίνει την επιδερμίδα της τρίχας, προστατεύοντάς την από περαιτέρω ζημιά.

Το KERATIPLEX™ προέρχεται από το τρίχωμα του προβάτου της Νέας Ζηλανδίας και είvαι σχεδόν πανομοιότυπο με την κερατίvη που περιέχει η ανθρώπινη τρίχα. Τα πρόβατα αυτά, μεγαλώνουν σε πράσινα λιβάδια, χωρίς χημικά ή αντιβιοτικά και η διαδικασία της διάτμησης είναι εντελώς ανώδυνη.
Η προβιά επεξεργάζεται με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να διατηρεί τα ευεργετικά συστατικά της αναδόμησης, δημιουργώντας το πιο ισχυρό μείγμα πρωτεϊνών κερατίνης στη φροντίδα των μαλλιών σήμερα.

Η ενυδάτωση επιτυγχάνεται με το εκχύλισμα του φυτού AWAPUHI που καλλιεργεί η εταιρεία για λογαριασμό της στη Χαβάη γιατί μόνο εκεί ευδοκιμεί.

ΜΗΝΙΑΙΑ θΕΡΑΠΕIΑ 
30€ - 35€

HYDRATRIPLEX TREATMENT

Αναζωογονείστε τα ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά με ένα πλούσιο συμπυκνωμένο μείγμα από αμινοξέα, φυτικές πρωτεΐνες και θρεπτικά έλαια. Μία μόνο δόση από την ΗydraΤrilex Treatment λειτουργεί σε τρία επίπεδα και άμεσα θρέφει, μαλακώνει και βελτιώνει την πλαστικότητα της τρίχας. Η κρεμώδης φόρμουλα διεισδύει στα μαλλιά και δίνει μία μακροχρόνια και απαλή αίσθηση.

30€


AWAPUHI HYBRID

Συνδυασμός του Keratriplex και του Hydraplex
Βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση για μαλλιά πολύ κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες.

35 - 40€


MIRROR SMOOTH

Για μαλλιά χοντρά ξηρά και σγουρά. Αποκαθιστά τη βέλτιστη ισορροπία της υγρασίας της τρίχας και αφήνει τα μαλλιά μεταξένια. Λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, και ενισχύει τη λάμψη. Προλαμβάνει το φριζάρισμα. 

20€


TEA TREE HAIR AND SCALP TREATMENT

ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Ιδιότητες: Μαλακώνει, αναδομεί και προστατεύει την τρίχα.
Πως λειτουργεί : Ενυδατώνει τις άκρες και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.
Πρόσθετο πλεονέκτημα : Ο μοναδικός συνδυασμός Tea Tree oil, μέντας και λεβάντας, χαρίζει ένα τονωτικό άρωμα φρεσκάδας.
Ανακουφίζει και καθαρίζει το δέρμα από τις νιφάδες που δημιουργούνται από την ξηροδερμία. Με τη συχνή χρήση του αποτρέπεται η δημιουργία νέας, εξαιτίας της αντιμικροβιακής δράσης του.

8€


TEA TREE LAVENDER MINT

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Ενυδατώστε μαλλιά που διψούν και απαλύνετε τις αισθήσεις σας με καταπραϋντική λεβάντα, μέντα και tree tree.
Θρέφει ξηρά και ατίθασα μαλλιά. Καταπραύνει μαλλιά και πνεύμα.
Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης ιδανική για μετά τις διακοπές για την αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων από τον ήλιο μαλλιών.

15 - 18€


HAIR BOTOX FILLER THERAPY

Διεγείρει και αποκαθιστά τις μικροϊνες των μαλλιών. 100% φυσική θεραπεία αναδόμησης μαλλιών με βάση το κολλαγόνο και τα βλαστοκύταρα. Χωρίς θειικά άλατα, φωσφορικά άλατα, χλωριούχο νάτριο, PPG, PARABENS, χρωστικές ουσίες.

 • Ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά
 • Δίνει σώμα και ελαστικότητα
 • Επαναφέρει την λάμψη

ΜΗΝΙΑΙΑ θΕΡΑΠΕIΑ

25€


BOND RX Therapy

Θεραπεία ενίσχυσης και προστασίας των ευαίσθητων ή κατεστραμμένων δεσμών της τρίχας από χημικές εργασίες θερμικό styling κ άλλους παράγοντες (βήμα 1).
Επίσης ενυδατώνει δίνει λάμψη (βήμα 2) αφήνοντας τα μαλλιά ζωντανά, ελαστικά κ λαμπερά.
Χρησιμοποιείται μέσα στη βαφή ή στο bleach για προστασία, αποκατάσταση και διατήρηση της δύναμης της τρίχας δρώντας επάνω στους συνδέσμους της φυσικής σύνθεσης της .

ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

20€

ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

40€


TEA TREE DETOX THERAPY

Θεραπεία κατά της λιπαρότητας.

Ανακουφίζει από το υπερβολικό σμήγμα, καθαρίζει απαλά το τριχωτό, δίνει αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα, ενυδατώνει και δίνει απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά.
Το ροζ αλάτι Ιμαλάιων, ο πράσινος άργιλος και η ηφαιστειακή τέφρα κάνουν ανακουφιστική απολέπιση στο δέρμα του κεφαλιού και αφαιρούν τη λιπαρότητα, το σμήγμα και τα υπολείμματα προϊόντων.

15€