Κούρεμα

Γυναικείο Κούρεμα

Το κούρεμα όταν γίνει με το σωστό τρόπο μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας να φωτίσει το πρόσωπό σας και ανάλογα με την ικανότητα του κομμωτή να "κρύψει" τυχόν ατέλειες.

Το team του κομμωτηρίου μας με πολυετή πείρα και ταλέντο μπορεί να προβάλει τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ξεχωριστές και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Το γυναικείο κούρεμα στο MCh HairIdols είναι μια φιλική εμπειρία σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με συζήτηση και ενημέρωση για τα τελευταία νέα στη μόδα από έγκυρα περιοδικά.

Ανδρικό Κούρεμα

Νεανικό, για τον επιχειρηματία ή.. και για πιο μεγάλους άνδρες το ανδρικό κούρεμα είναι υπόθεση του MCh HairIdols. Το team του κομμωτηρίου μας πάντα ενημερωμένο αναγνωρίζοντας την πυκνότητα και την υφή της τρίχας του κάθε πελάτη και βασιζόμενοι στο προσωπικό του στύλ θα πετύχει το αποτέλεσμα που θα ταιρειάζει στην εμφάνισή του.

Στο MCh HairIdols δεν αναπαράγουμε απλώς τεχνικές αλλά με αγάπη για δημιουργία δημιουργούμε το στυλ που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Στο MCh Hair Idols η ανδρική περιποίηση δεν τελειώνει με το κούρεμα. Κάνουμε την καθημερινή τελετουργία του ανδρικού ξυρίσματος μια εξεζητημένη απόλαυση!

12,-

Παιδικό
Κούρεμα

From Age 5 - 12

Ιδιαίτερη μεταχείριση περιμένει τους μικρούς μας φίλους, αγόρια και κορίτσια, στο κομμωτήριο μας. Με ταλέντο και φαντασία το team του MCh HairIdols δημιουργεί παιδικά κουρέματα. Φέρτε μαζί σας τα παιδιά σας συνδυάζοντας τη δική σας περιποίηση μαλλιών ξέροντας πως τα παιδιά σας είναι σε καλά χέρια και προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης.

SPLIT-ENDER PRO

To Split-Ender PRO - Greece είναι μία εφεύρεση, η οποία φροντίζει τα μακριά μαλλιά, απομακρύνοντας την ψαλίδα μέσα σε μόνο λίγα λεπτά. 

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τις άκρες των μαλλιών στις λεπίδες σε ευθεία κατεύθυνση, καθαρίζοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες και διατηρώντας το μήκος.

Αφαιρέστε την ψαλίδα ΑΚΡΙΒΩΣ στα 6 χιλιοστά, χωρίς να επηρεάζεται το μήκος των μαλλιών!